Vă aflaţi aici: Home / Curse speciale / Transport VIP

INCHIRIERI LIMUZINE CU SOFER

Inchirieri auto cu sofer

Dacă vă intreţineţi potenţialii sau actualii clienţi, angajaţi ai companiei sau doar alergaţi de la o intalnire la alta, Autovip vă pune la dispoziţie maşinile şi serviciile care să vă satisfacă nevoile astfel încat să devenim partenerul dumneavoastră de încredere. Fiecare client este foarte important pentru noi, de aceea vă garantăm servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Confortul şi siguranţa sunt factori esenţiali pentru excelenţa serviciilor noastre.

Transferuri private VIP

Autovip oferă clienţilor VIP transportul în mod individual către / de la aeroport, diverse petreceri private, hoteluri, restaurante şi cluburi sau orice locaţie aleasă de catre client la cele mai înalte standarde de calitate şi confort.

De ce să închiriaţi o maşina cu sofer? Pentru confortul şi siguranţa dumneavoastră. Fie că sunteţi în vacanţă sau participaţi la o întâlnire de afaceri, cu noi călătoria va fi o experienţă placută. Veţi fi preluat de la aeroport, de la hotel sau de acasă de către şoferul nostru, vorbitor de limba engleză, care va fi la dispoziţia dumneavoastră pe tot parcursul călătoriei.

Pentru mai multe detalii sau o ofertă de preţ personalizată vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul 0758 027 941 sau prin e-mail la adresa office@inchirieriautovip.com.

Autoturisme si microbuze din flota Autovip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.

Parc auto
Sus