Vă aflaţi aici: Home / Transfer aeroport

TRANSFER FOCSANI AEROPORT OTOPENI

Curse regulate Focsani aeroport
Curse speciale Focsani aeroport
Transfer VIP Focsani aeroport

Pentru clienţii care doresc un transfer sigur, confortabil şi punctual Autovip asigură transferul între Focşani şi aeroportul Otopeni (Henri Coandă), cu mijloace de transport moderne, care dispun de tot confortul necesar pasagerilor: spaţiu suficient pentru bagaje, spaţiu suficient in interior, toate echipate cu aer condiţionat pentru a vă asigura o călătorie cât mai placută.

Curse regulate la / de la aeroportul Otopeni

Deoarece paleta de clienţi este forte diversificată, avem posibilitatea de a oferi două pachete de servicii si anume PACHETUL ECONOMY şi PACHETUL PREMIUM.

Pachetul ECONOMY

Acest pachet oferă clienţilor transferul cu microbuz între Focşani şi aeroportul Otopeni (Henri Coandă), după un orar fix. Avantajul principal acestei variante este costul mai mic al deplasării.

Pachetul PREMIUM

Acest pachet este oferit clienţilor care doresc să călătorescă în mod individual sau impreună cu pasageri din grupul personal dupa un program stabilit de către acestia. Oferim clienţilor posibilitatea de a alege intre mai multe mijloace de transport, de diferite capaciţăti, in funcţie de numărul de persoane şi de nevoia de spaţiu a acestora.

De ce sa apelati la serviciile
oferite de Autovip?
  • Siguranţa, confortul şi punctualitatea sunt prioritaţile companiei nostre
  • Vă veţi bucura de o călătorie comodă şi relaxantă
  • Toate masinile noastre sunt dotate cu sisteme de climatizare
  • Spaţiu suficient pentru bagaje
  • Experienţa şi profesionalismul sunt atuurile noastre

Autoturisme si microbuze din flota Autovip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.

Parc auto
Sus