Vă aflaţi aici: Home / Rent a Car

OFERTA INCHIRIERI MASINI IN REGIM RENT A CAR

Doriti sa inchiriati o masina in Focsani? Contactati-ne!

Încercăm să venim în întampinarea nevoilor clienţilor noştri prin oferirea unui pachet complet de servicii de calitate. În urma numeroaselor cereri din partea clienţilor am dezvoltat un parc de autoturisme ce vă stau la dispoziţie pentru închiriere în regim Rent a Car.

Cel mai bun raport calitate / pret

Vă garantăm cel mai bun raport calitate/preţ de pe piaţa serviciilor de închirieri auto din România. Maşinile oferite spre închiriere sunt inspectate tehnic periodic si sunt reparate şi întreţinute doar în unităţi service autorizate. De asemenea beneficiaţi de asistenţă rutieră 24/24h.

Beneficii si avantaje la inchiriere

Toate maşinile sunt dotate cu anvelope adaptate anotimpului (vară/iarnă) şi instalaţie de climatizare. Taxele de drum, asigurările obligatorii şi asigurările CASCO sunt incluse în preţul închirierii. Pentru închirierea unui autoturism pentru o perioadă mai mare de 30 de zile beneficiaţi de reduceri, în funcţie de perioadă şi tipul maşinii. Oferim clienţilor fideli reduceri de până la 15% faţă de preţul afişat pe site.

Sisteme de navigatie

Doriţi să descoperiţi zone deosebite din România? Autovip vă punem la dispoziţie sisteme de navigaţie GPS pentru o călătorie mai sigură.

Scaun pentru copil

Pentru confortul şi siguranţa dumneavoastră şi a familiei oferim scaun pentru copil pentru clienţii care călătoresc cu copii.

Lanturi antiderapante

Pentru a veni în întampinarea clienţilor care doresc să închirieze o masină în anotimpul rece, oferim la cerere lanţuri antiderapante.

Inchirieri auto cu sofer

Serviciul rent a car cu şofer este disponibil la cerere. Pentru această opţiune nu se mai retine depozitul garanţie.

Sus