Vă aflaţi aici: Home / Curse speciale

CURSE SPECIALE SI REZERVARI DE GRUP

Solutii de transport personalizate

Autovip oferă servicii de transport pentru curse interne şi internaţionale, excursii sau transferuri private la standarde înalte de confort şi siguranţă! Asigurăm transportul individual sau pentru grupuri organizate cu mijloace de transport moderne, cu diferite capacităţi, începând de la autoturisme din clasa de lux şi până la microbuze sau autocare.

Curse speciale interne si internationale

Servicii de transport personalizate

Oferim clienţilor noştri soluţii de transport personalizate la preţuri competitive, informaţii complete cu privire la acestea precum şi reduceri substanţiale pentru clienţii fideli. Apelaţi cu încredere la echipa noastră de consilieri pentru orice sfat sau întrebare. Împreună vom găsi soluţiile cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Inchirieri auto

Acum puteţi alege autoturismul preferat dintr-o gamă largă de maşini la cele mai mici preţuri, beneficiind în acelaşi timp de servicii de calitate.

Suport 24/7

Suntem preocupaţi de îmbunătăţirea calităţii serviciilor, de aceea dispeceratul nostru vă stă la dispozitie 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Autoturisme si microbuze din flota Autovip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.

Parc auto
Sus